4 juni 2020

Beveilig uw woning tegen cilindertrekken.

Met deze inbraakmethode hebben ze binnen een halve minuut de deur open.kerntrekken

Laat uw deurbeslag vervangen voor veiligheidsbeslag SKG*** met cilindertrekibeveiliging, en of een SKG*** cilinder. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies tel  06 – 411 240 55

Verlichting:

Zorg altijd in het donker dat er een lamp brand of gaat branden bij de voor en achterdeur zodat deze deuren in het donker zichtbaar zijn vanaf de openbare weg en bij de (over) buren. Inbrekers hebben een hekel om in het licht te staan omdat ze dan opvallen.

Lamp voordeur: Bij de voordeur is een lamp met schemerschakelaar de beste oplossing. De lamp gaat automatisch aan bij duisternis en automatisch aan bij daglicht.

Lamp achterdeur: Bij de achterdeur is een lamp met bewegingsmelder de beste oplossing. De lamp treed in werking bij duisternis, de lamp gaat aan bij beweging.

www.veiligwonenvoorschoten.nl

Veilig op vakantie !

  • De vakantietijd is een toptijd voor inbrekers. Het is vaak eenvoudig de woningen eruit te pikken waarvan de bewoners voor langere tijd weg zijn; uitpuilende brievenbussen,
    Gordijnen die continu gesloten zijn en nooit een lampje aan. Het advies is dus: geef het huis een bewoonde indruk.
  • Vergeet niet dat inbrekers meegaan met hun tijd. Ze zien niet alleen aan uw woning of u thuis bent, maar ze zijn ook te vinden op internet. Ook daar moet u zichzelf beschermen. Maak dus geen melding op twitter, Facebook, my space of uw weblog dat u op vakantie gaat en hoe lang u wegblijft. Anders maakt u het inbrekers wel heel erg gemakkelijk om toe te slaan.
vakantie